Välkommen till CollieOnline! En sida för alla som är intresserade av collie.

Veckans bild – arkiv

Veckans bild v. 38

Jag vill visa Er en av mina favoriter, Gizmo. Här tävlar han tillsammans med matte Jeanette på VM i freestyle i Moskva för några år sedan. Nu är han pensionär men tycker fortfarande att träna trick är det roligaste han vet. En god representant för rasen som visar att en collie kan fungera även till tävling på högsta nivå. /Alf Johansson

”Gizmo” fotograf: Sergey Morozov

Veckans bild v. 37

Passa på att utnyttja de fina höstdagarna nu när naturen lugnat ned sig.
Skicka in bilder på era fina hundar till: redaktionen@collieonline.se. Vi har brist på bilder av främst korthår och det är ju tråkigt om vi behöver använda bilder på samma hundar för ofta ?

”Winston” foto: Emma Rasmusson

Veckans bild v. 35

Fortfarande är det sommaren och grönskan som dominerar, ta vara på de kvarvarande fina sommardagarna (även när det regnar)!

”Zenon” foto: Stefan Granath

Veckans bild v. 31

Betty & Iris i gröngräset, ta tillvara de fina dagarna som ännu är kvar av sommaren.

fotograf: Mia Pettersson

Veckans bild v. 30

Passa på att ta extra många och långa promenader i skog och mark med era fyrbenta vänner nu i dessa distanseringstider. Fortsätt tänka på att hålla avstånd till tvåbenta!

”Panda” foto: Ulrika Ytterberg

Veckans bild v. 29

Finns något härligare att se än glädjen och tilliten i busandet mellan valp och vuxen?

Vi eftersöker alltid bilder på Era fina hundar för att publicera som veckans bild så skicka in till redaktionen@collieonline.se. Skriv vad hunden kallas för och vem som tagit bilden och gärna lite mer om ni vill. För säkerhets skull kolla att det är ok att använda bilden om ni inte tagit den själv.

”Viggo & Ninni” foto: Barbro Henriksson

Veckans bild v. 27

Misströsta inte även om badvädret tagit en tillfällig paus, det är snart tillbaka!

”Kai” foto: Linda Månsson

Veckans bild v. 23

Glöm inte bort att bara ta det lugnt ibland när ni är ute med era hundar. Många hundar kan behöva träna på detta med att bara slappna av och ta det lugnt även när man är ute.

”Dumbledore & Gandalf” foto: Amanda Thorleifsdotter

Veckans bild v. 22

Passa på att aktivera era hundar och er själva i det fina sommarvädret! En av många bra saker man kan göra för att lugna kropp och själ i dessa tider.

”Alice” foto: Ingela Hådell

Veckans bild v. 21

Skönt att varken hundarna mot varandra eller vi mot dem behöver distans i dagens tider. Njut av naturen, vädret och era hundar!

”Bexa, Argo och Belle” foto: Bosse Karlsson

Veckans bild v. 20

Det har varit lite dåligt med bilder på korthår, men nu har vi fått in många fina bilder. Fortsätt att mejla bilder på både kort- och långhår till redaktionen@collieonline.se – givetvis med fotografens godkännande att använda bilden om ni inte tagit en själv- så kanske Er fina hund dyker upp som veckans bild eller i någon artikel. Glöm inte att ange vad hunden kallas och vem som tagit bilden!

”Dunder” foto: Annika Eleryd

1 2 5